ІІІ Чемпіонат КОГПА з більярду „Комбінована піраміда” Кременець, ПАНОРАМА • 8 вересня 2018

Game
Комбінована піраміда
Category
Регіональний
Type
Iндивідуальний
Venue
Кременець, ПАНОРАМА
вул. Льотчиків-Визволителів, 62 м
Start
08-09-2018 07:00
Final
08-09-2018

 

 

ПОЛОЖЕННЯ

про проведення ІІІ Чемпіонату

Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної

академії ім. Тараса Шевченка

  з більярду „Комбінована піраміда”

 

І. МЕТА І ЗАВДАННЯ

  1. Основною метою є: сприяння розвитку та пропаганда більярду серед науково-педагогічних працівників та студентів Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка.
  2. Залучення науково-педагогічних працівників та студентів Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка до регулярних занять спортом.
  3. 3. Забезпечення подальшого росту майстерності спортсменів.
  4. Змагання є підготовкою до проведення Відкритого особисто-командного Чемпіонат України серед науково-педагогічних працівників ВНЗ зі спортивного більярду „Комбінована піраміда” 20-23 вересня 2018 року в Більярдному клубі «ВІАТОК» м. Кропивницький, вул. Полтавська, 28а.

 

ІІ. МІСЦЕ І ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ

Змагання з більярду („Вільна піраміда”) серед науково-педагогічного складу проводиться  8 вересня 2018 року в Більярдному клубі центра вільного часу „ ПАНОРАМА”. Адреса : вул. Льотчиків-Визволителів, 62 м. Кременець Тернопільська обл. Україна . http://panorama-hotel.org/,

Початок змагань о 10.00.

 

 

ІІІ. КЕРІВНИЦТВО ЗМАГАННЯМИ

  1. Керівництво проведенням змагань покладається на Директора ФСБУ з розвитку більярдного спорту (Пул, Снукер, Піраміда) у Вищих навчальних закладах України професора Безносюка Олександра Олексійовича
  2. Офіційні особи на змаганнях:

головний суддя змагань- суддя національної категорії, професор Безносюк Олександр Олексійович

  1. Змагання проводиться у відповідності з Правилами змагань з більярдного спорту „ЗАГАЛЬНІ ПРАВИЛА ПІРАМІДИ” (Додаток А) та „ПРАВИЛА ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ ПО ПІРАМІДІ” (Додаток Б) і даного положення.
  2. Відповідальність за підготовку спортсменів несуть керівники факультетів.

ІV. ВИМОГИ ДО СКЛАДУ КОМАНД ТА УЧАСНИКІВ

  1. У змаганнях приймають участь науково-педагогічні працівники та студенти Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка(Допускаються до змагань також науково-педагогічні працівники які працювали чи вчилися в КОГПА). .
  2. 2. Учасники та представники команд повинні знати правила змагань та дійсне положення, пред’являти паспорт за вимогою головного судді.
  3. 3. Усі уточнення вносяться представниками команд до початку змагань.
  4. Форма одягу учасника: чорні штани(не джинси), біла(чорна) сорочка і чорні туфлі(обов’язково), жилет та метелик (бажано). Одяг учасників повинен бути акуратним та охайним. Учасники без установленої форми одягу до змагань не допускаються.
  5. УМОВИ ТА ПРОГРАМА ЗМАГАНЬ
  6. Особистий Чемпіонат Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка з більярду „Комбінована піраміда” проводиться проводиться за кубковою системою до 2 поразок, де визначаються переможці, призери, місця спортсменів в особистій першості.
  7. Змагання проводяться за міжнародними правилами «Піраміда. Офіційні міжнародні правила »(Затверджено наказом Президента Міжнародної конфедерації Піраміди №12 від 11.12.2017 року. Введено в дію з 01.01.2018 року).
  8. Система проведення змагань(сітка змагань ) – верхня половина сітки з 5 матчів до3 перемог, нижня половина сітки з 3 матчі до 2 перемог.  Система проведення змагань може бути змінена Головою суддівською колегією в зв’язку з великою кількістю учасників.
  9. Жеребкування відбудеться між учасниками змагань до початку змагань, згідно рейтингу(сліпий жереб для учасників, які вперше приймають участь).

 

VІ. ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ В ОСОБИСТОМУ ТА КОМАНДНОМУ ЗАЛІКУ

  1. Визначаються переможці в особистому заліку Чемпіонату Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка з більярду „Комбінована піраміда”.
  2. Учасники змагань отримують в залік Рейтингу за особисту першість.

 

VІІ. ПОРЯДОК НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ І ПРИЗЕРІВ ЗМАГАНЬ

  1. Переможець в особистому заліку нагороджується перехідним кубком, медаллю і дипломом, призери змагань медалями і дипломами.

VІII. ПОРЯДОК ПОДАННЯ ТА РОЗГЛЯД ПРОТЕСТІВ

Якщо на думку учасника суддя  стола неправильно інтерпретує дані Правила, він може заявити протест до нанесення чергового удару. Відразу після заяви протесту суддя  стола повинен призупинити гру. У випадку, якщо суддя вважає протест обґрунтованим, він переглядає своє рішення на користь гравця, що заявив протест, після чого гра триває.

Якщо суддя вважає протест необґрунтованим, він пропонує учасникові протягом 5 хвилин через представника команди або особисто подати Головному судді письмовий протест. Протест повинен бути розглянутий Головною суддівською колегією протягом 15 хвилин з моменту його подачі. Письмова резолюція по протесту засвідчується підписом Головного судді. Рішення Головної суддівської колегії не  опротестовується.

Гра на час розгляду протесту припиняється та триває після ухвалення рішення по протесту.

IХ. ПОРЯДОК І ТЕРМІНИ ПОДАННЯ ЗАЯВОК

  1. Заявки встановленого зразка (Додаток Р) подають головному судді змагань за ел. адресою alexbeznosyuk57@gmail.com, тел. 067-907-32-88, термін подачі заявок- до 7.09.18 р.

Х. ДОКУМЕНТИ ЗМАГАНЬ

На змаганнях з Піраміди оформляються наступні документи:

- протокол реєстрації та жеребкування учасників змагань;

- таблиці змагань;

- підсумкові протоколи змагань(в особистому заліку )

- звіт Головного судді.

 

 

Директор ФСБУ з розвитку більярдного спорту (Пул, Снукер, Піраміда) у Вищих навчальних закладах України

професор                                                   О. Безносюк

 

Participants list

1Київ19571
2Кременець19902
3Кременець19804
4Кременець19863
641
523
413
313
213
130
#1
3
0
#2
1
3
#3
1
3
Looser to #5
#4
1
3
Place 4
#5
2
3
Place 3, Winner to #6
#6
4
1
Final

Final Standing

Place 1

Кременець199092.00%0.0

Place 2

Київ195749.00%0.0

Place 3

Кременець198637.33%0.0

Place 4

Кременець19804.67%0.0