Чемпіонат України серед чоловіків та жінок "Вільна піраміда" Львів, B2B • 5-7 серпня 2022

Game
Вільна піраміда
Category
Національний
Type
Iндивідуальний
Venue
Львів, B2B
м. Львів, вул. Героїв УПА 80
Start
05-08-2022 07:00
Final
07-08-2022

 

Чемпіонат України 2022 з більярдного спорту «Вільна піраміда»

06 - 07 серпня 2022 р.                                                 місто Львів

 

  1. Мета і завдання

 Чемпіонат України з більярдного спорту “Вільна піраміда” (в подальшому Чемпіонат, змагання) проводиться з метою подальшого розвитку більярдного спорту в Україні, визначення найсильніших команд та спортсменів, підготовки для участі в офіційних міжнародних змаганнях.

Також, в умовах воєнного стану, метою проведення Чемпіонату є збір коштів на потреби ЗСУ для цільової підтримки захисників нашої вітчизни, а також підтримка та відновлення морального духу та фізичного стану спортсменів і  розвиток та популяризація більярдного спорту у воєнний час.

Чемпіонат проводиться відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-спортивних заходів України на 2022 рік за чинними на території України правилами змагань з більярдного спорту «Піраміда» (далі - Правила). 

  1. Керівництво змаганнями

Загальне керівництво організацією та проведенням Чемпіонату здійснюють Міністерство молоді та спорту України та Федерація спортивного більярду України (далі - Федерація).

Керівництво та відповідальність за підготовку місць та безпосереднє проведення Чемпіонату покладається на більярдний клуб «В2В», відокремлений підрозділ ФСБУ у Львівській області та Головну суддівську колегію, сформовану і затверджену Федерацією.

Головна суддівська колегія виконує свої повноваження згідно з діючими правилами з більярдного спорту, які відповідають міжнародним правилам, затверджені Федерацією та Міністерством України у справах сім'ї, молоді та спорту від 28 листопада 2001р. а також цього Положення. У разі суперечок і розбіжностей остаточне рішення приймає Головна суддівська колегія. Головний суддя  - Олександр Білевич, тел.: 067-674-09-88 e-mail: fbs.lviv.2016@gmail.com 

Порядок підготовки споруд та дотримання безпеки учасників і глядачів при проведенні Чемпіонату. 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.12.1998 року № 2025 "Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів": підготовка спортивних споруд покладається на їх власників (орендарів); контроль за підготовкою спортивних споруд та забезпеченням безпеки під час проведення Чемпіонату здійснюють Головні суддівські колегії, сформовані та затверджені Федерацією; власник (орендар) спортивної споруди не менш ніж за 4 години до початку змагань зобов'язаний подати в Головну суддівську колегію акт про його готовність до проведення змагань. 

  1. Учасники змагань

До участі у Чемпіонаті запрошуються всі бажаючі. Кількість учасників не обмежена. Попередня реєстрація учасників відбувається шляхом подання заявок встановленої форми від обласних та міських підрозділів ФСБУ або особисто від гравців на електронну пошту організатора fbs.lviv.2016@gmail.com . Також гравці мають можливість самостійно попередньо зареєструватись в режимі онлайн за посиланням https://tournamentservice.net/tournament.php?participants=43418 . Онлайн-реєстрація закінчується 05.08 о 17:00, після чого гравцям, які не включені в заявку від жодного осередку потрібно підтвердити процедуру реєстрації безпосередньо у місці проведення змагань. Очна реєстрація закінчується в п’ятницю 05.08 о 20:00. Гравці, які до цього часу не підтвердили свою участь, до участі в жеребкуванні та змаганнях не допускаються.

Організатор Чемпіонату може відмовити в праві участі в змаганнях або дискваліфікувати будь-якого гравця, який:

- порушив дане положення (положення про змагання);

- допустив на адресу Організатора, представників Організатора, суддів, спонсорів, інших гравців публічні образи, грубі висловлювання;

- за неспортивну поведінку;

- вживав алкогольні напої;

- за куріння протягом матчу. 

Обов'язковою умовою є сприяння популяризації більярдного спорту Піраміда, і на прохання Організатора брати участь в фото/відео зйомках та інтерв'ю. 

  1. Фінансування

Витрати, пов'язані з відрядженням спортсменів (проїзд в обидва кінці, добові в дорозі, харчування, розміщення, збереження заробітної плати) за рахунок організацій, що відряджають. 

  1. Формат проведення змагань

Чемпіонат проводиться у змішаному форматі (мікст) – єдина сітка для чоловіків і жінок!

День приїзду – 5 серпня.

Реєстрація учасників безпосередньо на місці проведення змагань -  в БК «В2В» - 5 серпня з 17:00 до 20:00, після закінчення реєстрації - жеребкування. Гравці, які до закінчення реєстрації не підтвердили свою участь до змагань допущені не будуть.

Розминка - 6 серпня з 10:00 до 11:00

Урочисте відкриття змагань - 6 серпня об 11:00.

Чемпіонат проводиться у два етапи - кваліфікація  (сітка “double elimination” до 2-х поразок) та плей-оф.

Кваліфікаційні ігри: 

6 серпня з 11:15 - 20:00

7 серпня з 10:00

Ігри плей-оф:

1/8 (1/4) фіналу - 7 серпня, після закінчення ігор кваліфікації;

¼, ½ та фінал - 7 серпня.

Після завершення фіналу - урочиста церемонія нагородження переможців.

Розклад матчів може змінюватися за рішенням суддівської колегії, в залежності від кількості учасників Чемпіонату.

Ігри кваліфікації проходять до 5-ти перемог (верх) та до 4-х перемог (низ). Плей-оф до 6-ти перемог, фінал до 7-ми перемог.

  1. Заявки

Заявка на змагання подається керівником обласного відокремленого підрозділу чи спортсменом в режимі онлайн на сайті ФСБУ, шляхом заповнення спеціалізованої форми.

Крім заповненої форми подаються такі документи:

іменні заявки, завірені печаткою та підписом керівництва структурних підрозділів Автономної Республіки Крим, областей/міст, мм. Києва та Севастополя і лікарем фізкультурно-спортивного диспансеру, копія паспорта, класифікаційні книжки, страхові поліси, довідка з місця проживання з фотографією, що підтверджують особу спортсменів.

 У разі відсутності можливості заповнення форми Заявки онлайн, заявка направляється на електронну пошту головного судді змагань fbs.lviv.2016@gmail.com, або в екстреному випадку по тел.: 067-674-09-88.

У формі заявки ОБОВ'ЯЗКОВО повинна бути вказана наступна інформація:

- прізвище, ім'я спортсмена;

- дата народження спортсмена;

- область (місто) України (світу), яку представляє спортсмен;

- спортивне звання спортсмена;

- спортивні досягнення спортсмена (завойовані призові місця на змаганнях і т.д.);

- ОБОВ'ЯЗКОВО прикріплене до Заявки, окремим файлом, якісне, кольорове фото (для формування особової картки спортсмена). 

Реєстрація на змагання закінчується 5 серпня о 17:00, після чого гравцям, які не включені в заявку від жодного осередку потрібно підтвердити процедуру реєстрації безпосередньо у місці проведення змагань. Очна реєстрація закінчується в п’ятницю 05.08 о 20:00. Форма подачі Заявки онлайн після зазначеного часу блокується. До початку змагань Головна суддівська колегія, на основі отриманих Заявок, формує турнірну сітку. 

Примітка: в тому випадку, якщо спортсмен подав онлайн Заявку, але з особистих, або будь-яких інших причин не може взяти участь в змаганнях, то він може відкликати свою Заявку на участь в режимі онлайн або по тел.: 067-674-09-88 до зазначеної дати закінчення реєстрації на сайті. 

  1. Форма одягу

Для чоловіків: темні костюмні брюки (НЕ джинси), однотонна класична сорочка з довгим рукавом, однотонний костюмний жилет, темні класичні туфлі.

Для спортсменів, які грають в олімпійці краватка-метелик обов'язкова.

Для жінок: темні костюмні брюки (НЕ джинси), однотонна сорочка або блузказ довгим рукавом, однотонний костюмний жилет, темні класичні туфлі.

Одяг учасників повинен бути акуратним і охайним. Сорочка (блузка) повинна бути заправлена ​​в брюки.

Головний суддя має право не допустити до участі в Чемпіонаті спортсменів, які не дотримуються встановленої форми одягу.

  1. Благодійні внески

Сума благодійних внесків становить:

для чоловіків - 800 грн.

для жінок, юнаків та дівчат (до 18 років), ветеранів (від 60 років) - 500 грн.

Якщо спортсмен прийняв рішення відмовитися від участі в Чемпіонаті після закінчення реєстрації онлайн - внесок не повертається.

 У тому випадку якщо Заявка на змагання подається керівником обласного відокремленого підрозділу, то на нього покладається відповідальність за сплату внесків за всіх зареєстрованих їм спортсменів. 

  1. Нагородження та призовий фонд

Переможці Чемпіонату нагороджуються почесними кубками від організаторів, призери - медалями та дипломами відповідних ступенів.

Гарантований призовий фонд становить 25.000 гривень та розподіляється відповідно до зайнятих місць наступним чином:

1 – 8000 гривень

2 – 5000 гривень

3-4 – по 3000 гривень

5-8 – по 1500 гривень

  1.   Благодійний фонд

Метою проведення Чемпіонату є збір коштів на підтримку ЗСУ в розмірі 25.000 гривень. Для досягнення цієї мети організаторами передбачено наступні заходи:

  • з кожного вступного внеску 300 гривень йдуть в благодійний фонд Чемпіонату;
  • гравці на свій розсуд можуть збільшувати власний вступний внесок. Всі кошти понад 500 гривень вступного внеску йдуть в благодійний фонд;
  • у випадку, якщо спортсмен з різних причин не може фізично прийняти участь у Чемпіонаті, то він чи вона може сплатити пільговий вступний внесок 500 гривень з наступним потраплянням до списку учасників змагань. Всі кошти, отримані таким чином від гравців, йдуть в благодійний фонд Чемпіонату.
  • протягом Чемпіонату будуть проводитись якісні онлайн трансляції ключових матчів, під час яких буде проведений додатковий збір коштів серед глядачів в благодійний фонд турніру на підтримку ЗСУ.
  1. Місце проведення змагань.

м. Львів, більярдний клуб «В2В».

вул. Героїв УПА, 80 - 8 столів ТМ «Dinaris»

тел. для довідок: +380977426183

  1. Розміщення

Для проживання учасників будуть запропоновані готелі міста та квартири в приватному секторі. З питань розміщення у приватному секторі для уникнення шахрайства звертатись за тел: +380937593829, Ростслав

  1. Інформаційна підтримка.

Інформаційну підтримку турніру здійснюють:

Федерація спортивного більярду України - (http://billiard.net.ua/, https://t.me/lFSBUl )

YouTube канал BilliardNews (https://www.youtube.com/c/BILLIARDNEWS , https://t.me/billiardnewss )

Федерація більярдного спорту Львівської області (www.facebook.com/billiard.lviv, https://t.me/billiardlviv ).

 

Дане положення є запрошенням на змагання.









Participants list

1Ужгород198454
2Львів198548
3Львів199845
4Львів198547
5Львів198236
6Ужгород1996МСУ1
7Львів1986КМСУ40
8Одеса199823
9Могилів-Подільський2004128
10Львів1976КМСУ15
11Трускавець197252
12Львів1998КМСУ12
13Вінниця1986КМСУ17
14Львів198342
15Львів198643
16Львів1983КМСУ20
17Маріуполь198746
18Чортків196027
19Львів198039
20Ужгород2011КМСУ24
21Ужгород197855
22Львів1986КМСУ9
23Хмельницький2003КМСУ50
24Львів199441
25Львів2002МСУ2
26Київ1988МСУ4
27Львів1984КМСУ11
28Львів199833
29Рівне198549
30Львів1984МСУ10
31Харків199321
32Харків197829
33Тернопіль199125
34Львів1991КМСУ56
35Чортків199126
36Васильків199134
37Львів1983КМСУ16
38Рубіжне20061 р.30
39Тернопіль1998КМСУ7
40Львів1995МСУ3
41Львів198632
42Тернопіль1991МСУ5
43Тернопіль1997КМСУ22
44Новояворівськ196344
45Житомир2006КМСУ18
46Львів197938
47Львів199037
48Львів1976КМСУ14
49Львів1984КМСУ6
50Львів1992КМСУ13
51Львів1986КМСУ19
52Львів198035
53Львів1987КМСУ8
54Львів196751
55Львів198453
56Львів198031
11971
11836
11761
11661
11564
11426
11360
11251
11152
11025
10925
10851
10750
10635
10551
10414
10324
10242
10142
10042
9943
9841
9704
9640
9542
9443
9343
9242
9140
9004
8943
8805
8735
8625
8552
8435
8353
8254
8151
8042
7904
7842
7743
7643
7504
7424
7334
7243
7114
7024
6904
6814
6714
6604
6504
6304
6240
5904
5840
5504
5440
5104
5040
4805
4745
4615
4552
4445
4335
4245
4135
4025
3925
3853
3752
3654
3554
3451
3351
3105
3005
2950
2805
2753
2625
2354
2205
2150
2005
1925
1805
1550
1405
1350
1205
1151
1015
745
625
550
405
350
205
#1
#2
0
5
#3
5
0
#4
0
5
#5
5
0
#6
2
5
#7
4
5
#8
#9
#10
1
5
#11
5
1
#12
0
5
#13
5
0
#14
0
5
#15
5
0
#16
#17
#18
0
5
#19
2
5
#20
0
5
#21
5
0
#22
0
5
#23
5
4
#24
#25
#26
2
5
#27
5
3
#28
0
5
#29
5
0
#30
0
5
#31
0
5
#32
#33
5
1
Looser to #80
#34
5
1
Looser to #79
#35
5
4
Looser to #78
#36
5
4
Looser to #77
#37
5
2
Looser to #76
#38
5
3
Looser to #75
#39
2
5
Looser to #74
#40
2
5
Looser to #73
#41
3
5
Looser to #72
#42
4
5
Looser to #71
#43
3
5
Looser to #70
#44
4
5
Looser to #69
#45
5
2
Looser to #68
#46
1
5
Looser to #67
#47
4
5
Looser to #66
#48
0
5
Looser to #65
#49
Place 49
#50
4
0
Place 49
#51
0
4
Place 49
#52
Place 49
#53
Place 49
#54
4
0
Place 49
#55
0
4
Place 49
#56
Place 49
#57
Place 49
#58
4
0
Place 49
#59
0
4
Place 49
#60
Place 49
#61
Place 49
#62
4
0
Place 49
#63
0
4
Place 49
#64
Place 49
#65
0
4
Place 33
#66
0
4
Place 33
#67
1
4
Place 33
#68
1
4
Place 33
#69
0
4
Place 33
#70
2
4
Place 33
#71
1
4
Place 33
#72
4
3
Place 33
#73
3
4
Place 33
#74
2
4
Place 33
#75
0
4
Place 33
#76
4
3
Place 33
#77
4
3
Place 33
#78
4
2
Place 33
#79
0
4
Place 33
#80
4
2
Place 33
#81
5
1
Looser to #100
#82
5
4
Looser to #99
#83
5
3
Looser to #98
#84
3
5
Looser to #97
#85
5
2
Looser to #104
#86
2
5
Looser to #103
#87
3
5
Looser to #102
#88
0
5
Looser to #101
#89
4
3
Place 25
#90
0
4
Place 25
#91
4
0
Place 25
#92
4
2
Place 25
#93
4
3
Place 25
#94
4
3
Place 25
#95
4
2
Place 25
#96
4
0
Place 25
#97
0
4
Place 17, Winner to #109
#98
4
1
Place 17, Winner to #110
#99
4
3
Place 17, Winner to #111
#100
4
2
Place 17, Winner to #112
#101
4
2
Place 17, Winner to #105
#102
4
2
Place 17, Winner to #106
#103
2
4
Place 17, Winner to #107
#104
1
4
Place 17, Winner to #108
#105
5
1
Place 9
#106
3
5
Place 9
#107
5
0
Place 9
#108
5
1
Place 9
#109
2
5
Place 9
#110
2
5
Place 9
#111
5
2
Place 9
#112
5
1
Place 9
#113
6
0
Place 5
#114
2
6
Place 5
#115
6
4
Place 5
#116
6
1
Place 5
#117
6
1
Semifinal
#118
3
6
Semifinal
#119
7
1
Final

Final Standing

Ужгород19840.00%4.0
Трускавець19720.00%4.0
Ужгород19780.00%4.0
Хмельницький2003КМСУ0.00%4.0
Рівне19850.00%4.0
Львів1991КМСУ0.00%4.0
Львів19670.00%4.0
Львів19840.00%4.0

Place 1

Ужгород1996МСУ95.67%44.0

Place 2

Львів1984МСУ78.67%36.0

Place 3-4

Київ1988МСУ73.67%30.0
Львів1983КМСУ68.00%30.0

Place 5-8

Львів2002МСУ73.00%26.0
Тернопіль1991МСУ70.00%26.0
Чортків199168.00%26.0
Львів1998КМСУ66.00%26.0

Place 9-16

Рубіжне20061 р.70.67%24.0
Львів1986КМСУ69.33%24.0
Чортків196063.00%24.0
Маріуполь198762.67%24.0
Харків197861.33%24.0
Львів1984КМСУ61.33%24.0
Львів1976КМСУ57.67%24.0
Тернопіль1997КМСУ57.00%24.0

Place 17-24

Львів1983КМСУ60.67%20.0
Васильків199157.33%20.0
Вінниця1986КМСУ52.00%20.0
Харків199350.33%20.0
Львів1986КМСУ50.00%20.0
Житомир2006КМСУ49.33%20.0
Львів198048.67%20.0
Тернопіль1998КМСУ37.67%20.0

Place 25-32

Львів1976КМСУ54.67%16.0
Львів1992КМСУ52.00%16.0
Львів198351.33%16.0
Львів1984КМСУ50.67%16.0
Одеса199847.67%16.0
Львів197937.67%16.0
Львів198233.00%16.0
Львів198030.67%16.0

Place 33-45

Могилів-Подільський2004138.67%12.0
Ужгород2011КМСУ38.67%12.0
Львів198637.67%12.0
Львів1986КМСУ37.67%12.0
Львів199436.33%12.0
Новояворівськ196336.33%12.0
Львів199833.67%12.0
Львів198532.00%12.0
Львів198532.00%12.0
Львів198632.00%12.0
Львів1987КМСУ14.33%12.0
Львів1995МСУ13.33%12.0
Тернопіль199111.67%12.0
Львів19808.33%12.0
Львів19903.33%12.0
Львів19980.00%12.0