Командний (2*2) Чемпіонат України серед чоловіків та жінок, приурочений до Дня захисників і захисниць України 2022 Львів, B2B • 14-17 жовтня 2022

Game
Пирамида - многоборье
Category
Національний
Type
Командний
Venue
Львів, B2B
м. Львів, вул. Героїв УПА 80
Start
14-10-2022 07:00
Final
17-10-2022

Командний чемпіонат України 2022 з більярдного спорту

15 - 16 жовтня 2022 р.                                                 місто Львів

 

  1. Мета і завдання

Командний чемпіонат України з більярдного спорту (в подальшому Чемпіонат, змагання) проводиться з метою подальшого розвитку більярдного спорту в Україні, визначення найсильніших команд та спортсменів, підготовки для участі в офіційних міжнародних змаганнях.

Також, в умовах воєнного стану, метою проведення Чемпіонату є збір коштів на потреби ЗСУ для цільової підтримки захисників нашої вітчизни, а також підтримка та відновлення морального духу та фізичного стану спортсменів і  розвиток та популяризація більярдного спорту у воєнний час.

Чемпіонат проводиться відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-спортивних заходів України на 2022 рік за чинними на території України правилами змагань з більярдного спорту «Піраміда» (далі - Правила). 



  1. Керівництво змаганнями

Загальне керівництво організацією та проведенням Чемпіонату здійснюють Міністерство молоді та спорту України та Федерація спортивного більярду України (далі - Федерація).

Керівництво та відповідальність за підготовку місць та безпосереднє проведення Чемпіонату покладається на більярдний клуб «В2В», відокремлений підрозділ ФСБУ у Львівській області та Головну суддівську колегію, сформовану і затверджену Федерацією.

Головна суддівська колегія виконує свої повноваження згідно з діючими правилами з більярдного спорту, які відповідають міжнародним правилам, затверджені Федерацією та Міністерством України у справах сім'ї, молоді та спорту від 28 листопада 2001р. а також цього Положення. У разі суперечок і розбіжностей остаточне рішення приймає Головна суддівська колегія. Головний суддя  - Олександр Білевич, тел.: 067-674-09-88 e-mail: fbs.lviv.2016@gmail.com 

 

Порядок підготовки споруд та дотримання безпеки учасників і глядачів при проведенні Чемпіонату. 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.12.1998 року № 2025 "Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів": підготовка спортивних споруд покладається на їх власників (орендарів); контроль за підготовкою спортивних споруд та забезпеченням безпеки під час проведення Чемпіонату здійснюють Головні суддівські колегії, сформовані та затверджені Федерацією; власник (орендар) спортивної споруди не менш ніж за 4 години до початку змагань зобов'язаний подати в Головну суддівську колегію акт про його готовність до проведення змагань. 




  1. Учасники змагань

До участі у Чемпіонаті запрошуються всі бажаючі, які сформують команду у кількості 2-х учасників чи учасниць. Змішані команди допускаються. Кількість команд не обмежена. Попередня реєстрація команд відбувається шляхом подання заявок встановленої форми від обласних та міських підрозділів ФСБУ або особисто від гравців на електронну пошту організатора fbs.lviv.2016@gmail.com . Також гравці мають можливість самостійно попередньо зареєструватись в режимі онлайн за посиланням http://tournamentservice.net/ . Онлайн-реєстрація закінчується 14.10 о 17:00, після чого гравцям, які не включені в заявку від жодного осередку потрібно підтвердити процедуру реєстрації безпосередньо у місці проведення змагань. Очна реєстрація закінчується в п’ятницю 14.10 о 20:00. Команди, які до цього часу не підтвердили свою участь, до участі в жеребкуванні та змаганнях не допускаються.

Організатор Чемпіонату може відмовити в праві участі в змаганнях або дискваліфікувати будь-яку команду, гравець якої:

- порушив дане положення (положення про змагання)

- допустив на адресу Організатора, представників Організатора, суддів, спонсорів, інших гравців публічні образи, грубі висловлювання.

- за неспортивну поведінку.

- відмовився від фото/відео зйомок та інтерв'ю.

- вживав алкогольні напої.

- за куріння протягом матчу. 

Обов'язковою умовою є сприяння популяризації більярдного спорту Піраміда, і на прохання Організатора брати участь в фото/відео зйомках та інтерв'ю. 



  1. Фінансування

Витрати, пов'язані з відрядженням спортсменів (проїзд в обидва кінці, добові в дорозі, харчування, розміщення, збереження заробітної плати) за рахунок організацій, що відряджають. 



  1. Формат проведення змагань

Чемпіонат проводиться у змішаному форматі – єдина сітка для чоловічих, жіночих та змішаних команд!

День приїзду – 14 жовтня.

Реєстрація команд учасників безпосередньо на місці проведення змагань -  в БК «В2В» - 14 жовтня з 17:00 до 20:00, після закінчення реєстрації - жеребкування. Команди, які до закінчення реєстрації не підтвердили свою участь до змагань допущені не будуть.

Розминка – 15 жовтня з 10:00 до 11:00

Урочисте відкриття змагань – 15 жовтня об 11:00.

Формат проведення – сітка “double elimination” до 2-х поразок до фіналу.

Після завершення фіналу - урочиста церемонія нагородження переможців.

Перед початком кожної зустрічі команда визначає гравця №1 і гравця №2 та подає у вигляді списку секретарю змагань. Далі гравці під номерами 1 з кожної команди грають між собою у вільну піраміду до 4-х перемог, а гравці №2 у комбіновану піраміду (зі змінами) до 3-х перемог. Якщо після цих двох зустрічей рахунок в матчі 1:1, то команди грають вирішальну зустріч у вільну піраміду до 3-х перемог у парному форматі (удари по черзі).

Зміни до правил комбінованої піраміди:

  • після забитого битка преміальну кулю знімає суперник;
  • штраф з полиці на стіл.

 

 

  1. Заявки

Заявка на змагання подається керівником обласного відокремленого підрозділу чи спортсменом в режимі онлайн на сайті ФСБУ, шляхом заповнення спеціалізованої форми.

Крім заповненої форми подаються такі документи:

іменні заявки, завірені печаткою та підписом керівництва структурних підрозділів Автономної Республіки Крим, областей/міст, мм. Києва та Севастополя і лікарем фізкультурно-спортивного диспансеру, копія паспорта, класифікаційні книжки, страхові поліси, довідка з місця проживання з фотографією, що підтверджують особу спортсменів.

 У разі відсутності можливості заповнення форми Заявки онлайн, заявка направляється на електронну пошту головного судді змагань fbs.lviv.2016@gmail.com, або в екстреному випадку по тел.: 067-674-09-88.

У формі заявки ОБОВ'ЯЗКОВО повинна бути вказана наступна інформація:

- прізвище, ім'я спортсменів;

- дата народження спортсменів;

- область (місто) України (світу), яку представляє команда;

- спортивні звання спортсменів;

- спортивні досягнення спортсменів (завойовані призові місця на змаганнях і т.д.);

- ОБОВ'ЯЗКОВО прикріплене до Заявки, окремим файлом, якісні, кольорові фото обидвох гравців (для формування особової картки спортсменів). 

Реєстрація на змагання закінчується 14 жовтня о 17:00, після чого командам, які не включені в заявку від жодного осередку потрібно підтвердити процедуру реєстрації безпосередньо у місці проведення змагань. Очна реєстрація закінчується в п’ятницю 14.10 о 20:00. Форма подачі Заявки онлайн після зазначеного часу блокується. До початку змагань Головна суддівська колегія, на основі отриманих Заявок, формує турнірну сітку. 

Примітка: в тому випадку, якщо команда подала онлайн Заявку, але з особистих, або будь-яких інших причин не може взяти участь в змаганнях, то він може відкликати свою Заявку на участь в режимі онлайн або по тел.: 067-674-09-88 до зазначеної дати закінчення реєстрації на сайті. 



  1. Форма одягу

Для чоловіків: темні костюмні брюки (НЕ джинси), однотонна класична сорочка з довгим рукавом, однотонний костюмний жилет, темні класичні туфлі.

Для жінок: темні костюмні брюки (НЕ джинси), однотонна сорочка або блузказ довгим рукавом, однотонний костюмний жилет, темні класичні туфлі.

Одяг учасників повинен бути акуратним і охайним. Сорочка (блузка) повинна бути заправлена ​​в брюки.

Головний суддя має право не допустити до участі в Чемпіонаті спортсменів, які не дотримуються встановленої форми одягу.



  1. Благодійні внески

Сума благодійних внесків від команди з розрахунку на одного учасника становить:

  • для чоловіків - 1500 грн.;
  • для жінок, юнаків та дівчат (до 18 років), ветеранів (від 60 років) - 1000 грн. з учасника

Якщо команда прийняла рішення відмовитися від участі в Чемпіонаті після закінчення реєстрації онлайн - внесок не повертається.

У тому випадку якщо Заявка на змагання подається керівником обласного відокремленого підрозділу, то на нього покладається відповідальність за сплату внесків за всіх зареєстрованих їм спортсменів. 

 

  1. Нагородження та призовий фонд

Переможці Чемпіонату нагороджуються почесними кубками від організаторів, призери - медалями та дипломами відповідних ступенів.

Гарантований призовий фонд забезпечується організатором БК «В2В» та генеральним спонсором GG Poker і становить 100.000 гривень та розподіляється між командами призерами, відповідно до зайнятих місць, наступним чином:

 

1 – 35000 гривень

2 – 25000 гривень

3 – 15000 гривень

4 – 10000 гривень

5-6 – по 7500 гривень

 

  1.   Благодійний фонд

 

Метою проведення Чемпіонату є збір коштів на підтримку ЗСУ в розмірі 25.000 гривень. Для досягнення цієї мети організаторами передбачено наступні заходи:

  • з кожного вступного внеску всі кошти понад 1000 гривень йдуть в благодійний фонд Чемпіонату, гравці на свій розсуд можуть збільшувати власний вступний внесок;
  • у випадку, якщо команда з різних причин не може фізично прийняти участь у Чемпіонаті, то він чи вона може сплатити пільговий вступний внесок 1000 гривень з наступним потраплянням до списку учасників змагань. Всі кошти, отримані таким чином від команд, йдуть в благодійний фонд Чемпіонату.
  • протягом Чемпіонату будуть проводитись якісні онлайн трансляції ключових матчів, під час яких буде проведений додатковий збір коштів серед глядачів в благодійний фонд турніру на підтримку ЗСУ.




  1. Місце проведення змагань.

м. Львів, більярдний клуб «В2В».

вул. Героїв УПА, 80 - 8 столів ТМ «Dinaris»

тел. для довідок: +380977426183

 

  1. Розміщення

Для проживання учасників будуть запропоновані готелі міста та квартири в приватному секторі. З питань розміщення у приватному секторі для уникнення шахрайства звертатись за тел: 0937593829, Ростислав

 

  1. Інформаційна підтримка.

 

Інформаційну підтримку турніру здійснюють:

Федерація спортивного більярду України - (http://billiard.net.ua/, https://t.me/lFSBUl )

YouTube канал BilliardNews (https://www.youtube.com/c/BILLIARDNEWS , https://t.me/billiardnewss )

Федерація більярдного спорту Львівської області (www.facebook.com/billiard.lviv, https://t.me/billiardlviv ).

 

Дане положення є запрошенням на змагання.









Participants list

1UKR14
2Кривий Ріг1998МСУ
3UKR9
4Кропивницький1995
5UKR59
6Ужгород1988159
7Львів1985
8Львів198456
9UKR18
10Львів1998
11UKR10
12Львів1982
13UKR3
14Ужгород1996МСУ
15UKR15
16Львів1986КМСУ
17UKR2
18Київ1998КМСУ
19UKR6
20Кропивницький2004МСУ
21UKR25
22Львів1976КМСУ
23Тернопіль199160
24UKR53
25Хмельницький1982КМСУ53
26Львів1983
27Львів1983КМСУ
28UKR26
29Чортків1960
30Коломия1991
31Київ1997МСУ
32Львів1985
33UKR19
34UKR11
35Львів1980
36UKR1
37Ужгород2011КМСУ
38Ужгород1978
39Львів1986КМСУ
40UKR7
41Львів1988
42Хмельницький2003КМСУ54
43UKR16
44Львів1994
45Львів2002МСУ
46UKR55
47Львів198355
48UKR20
49Івано-Франківськ1993
50Львів1998
51UKR23
52Львів1984МСУ
53UKR5
54Чортків1986
55UKR57
56Кривий Ріг2008КМСУ57
57Костянтинівка1987МСУ
58Львів1984
59Львів1999
60Трускавець1987КМСУ
61Чортків1991
62Дніпро1996МСУМК58
63Ужгород1986МСУ
64UKR24
65Львів1956
66Рубіжне20061 р.
67UKR13
68UKR12
69Львів1995МСУ
70UKR22
71Львів1986
72Тернопіль1991
73UKR8
74Тернопіль1991МСУ
75Тернопіль1997КМСУ
76UKR4
77Львів1986
78Львів1959
79Львів1974
80Івано-Франківськ1994
81UKR17
82Львів1982
83Чернівці1990ЗМСУ
84Луцьк1993МСУ
85Львів1990
86UKR21
87Львів1976КМСУ
88Львів1992КМСУ
89Львів1986КМСУ
90Харків1998МСУ
62.203
62.124
6202
61.230
61.143
6120
60.203
60.104
6002
59.203
59.134
5902
58.242
58.140
5820
57.330
57.231
57.124
5721
56.232
56.140
5620
55.330
55.231
55.124
5521
54.230
54.143
5420
53.231
53.142
5320
52.203
52.104
5202
51.231
51.142
5120
50.313
50.232
50.124
5012
49.332
49.231
49.134
4921
48.331
48.231
48.124
4821
47.231
47.140
4720
46.313
46.232
46.134
4612
45.223
45.124
4502
44.230
44.142
4420
43.331
43.230
43.104
4321
42.230
42.140
4220
41.203
41.104
4102
40.223
40.124
4002
39.231
39.141
3920
38.223
38.124
3802
37.230
37.142
3720
36.331
36.203
36.141
3621
35.331
35.230
35.104
3521
34.330
34.231
34.134
3421
33.213
33.104
3302
31.3
31.203
31.114
31
30.7
30.6
30.5
30.4
30.3
30.231
30.141
30
29.203
29.103
2902
28.3
28.231
28.141
28
27.213
27.114
2702
26.4
26.3
26.203
26.104
26
24.230
24.143
2420
23.203
23.134
2302
22.203
22.124
2202
21.203
21.104
2102
20.231
20.143
2020
19.223
19.124
1902
18.203
18.104
1802
17.213
17.134
1702
15.230
15.141
1520
14.231
14.141
1420
13.213
13.104
1302
12.201
12.101
1202
11.232
11.143
1120
10.223
10.124
1002
9.231
9.142
920
8.223
8.114
802
7.231
7.140
720
6.332
6.223
6.140
621
5.231
5.141
520
4.313
4.231
4.134
412
3.313
3.232
3.124
312
2.332
2.230
2.134
221
#1
#2
2
1
#3
1
2
#4
1
2
#5
2
0
#6
2
1
#7
2
0
#8
0
2
#9
2
0
#10
0
2
#11
2
0
#12
0
2
#13
0
2
#14
2
0
#15
2
0
#16
#17
0
2
Looser to #40
#18
0
2
Looser to #39
#19
0
2
Looser to #38
#20
2
0
Looser to #37
#21
0
2
Looser to #36
#22
0
2
Looser to #35
#23
0
2
Looser to #34
#24
2
0
Looser to #33
#25
Place 25
#26
Place 25
#27
0
2
Place 25
#28
Place 25
#29
0
2
Place 25
#30
Place 25
#31
Place 25
#32
Place 25
#33
0
2
Place 17
#34
2
1
Place 17
#35
2
1
Place 17
#36
2
1
Place 17
#37
2
0
Place 17
#38
0
2
Place 17
#39
2
0
Place 17
#40
0
2
Place 17
#41
0
2
Looser to #50
#42
2
0
Looser to #49
#43
2
1
Looser to #52
#44
2
0
Looser to #51
#45
0
2
Place 13
#46
1
2
Place 13
#47
2
0
Place 13
#48
2
1
Place 13
#49
2
1
Place 9
#50
1
2
Place 9
#51
2
0
Place 9
#52
0
2
Place 9
#53
2
0
Looser to #58
#54
2
0
Looser to #57
#55
2
1
Place 7
#56
2
0
Place 7
#57
2
1
Place 5
#58
2
0
Place 5
#59
0
2
Looser to #61
#60
0
2
Place 4
#61
2
0
Place 3
#62
0
2
Final

Final Standing

Кривий Ріг2008КМСУ66.67%7.0
UKR11.00%7.0
Кропивницький19950.00%7.0
UKR0.00%7.0
Хмельницький1982КМСУ0.00%7.0
Коломия19910.00%7.0
UKR0.00%7.0
Львів19880.00%7.0
Хмельницький2003КМСУ0.00%7.0
UKR0.00%7.0
Львів19990.00%7.0
Дніпро1996МСУМК0.00%7.0

Place 1

UKR90.00%37.0
Київ1997МСУ0.00%37.0
Костянтинівка1987МСУ0.00%37.0

Place 2

UKR80.67%29.0
Кривий Ріг1998МСУ0.00%29.0
Чернівці1990ЗМСУ0.00%29.0

Place 3

UKR64.33%23.0
Тернопіль1991МСУ0.00%23.0
Тернопіль1997КМСУ0.00%23.0

Place 4

UKR66.33%19.0
Львів1976КМСУ0.00%19.0
Ужгород1986МСУ0.00%19.0

Place 5-6

UKR61.00%17.0
UKR58.00%17.0
Львів1984МСУ0.00%17.0
Трускавець1987КМСУ0.00%17.0
Луцьк1993МСУ0.00%17.0
Львів1976КМСУ0.00%17.0

Place 7-8

UKR61.00%16.0
UKR57.67%16.0
Кропивницький2004МСУ0.00%16.0
Львів2002МСУ0.00%16.0
Львів19820.00%16.0
Львів1992КМСУ0.00%16.0

Place 9-12

UKR51.67%15.0
UKR50.00%15.0
UKR48.33%15.0
UKR48.00%15.0
Львів19820.00%15.0
Львів1986КМСУ0.00%15.0
Львів1983КМСУ0.00%15.0
Львів1986КМСУ0.00%15.0
Івано-Франківськ19930.00%15.0
Рубіжне20061 р.0.00%15.0
Львів19740.00%15.0
Івано-Франківськ19940.00%15.0

Place 13-16

UKR51.33%13.0
UKR50.00%13.0
UKR36.00%13.0
UKR33.00%13.0
Київ1998КМСУ0.00%13.0
Львів19830.00%13.0
Ужгород19780.00%13.0
Чортків19860.00%13.0
Львів1995МСУ0.00%13.0
Тернопіль19910.00%13.0
Львів19900.00%13.0
Харків1998МСУ0.00%13.0

Place 17-24

UKR36.00%11.0
UKR36.00%11.0
UKR36.00%11.0
UKR33.00%11.0
UKR31.33%11.0
UKR6.67%11.0
Львів19850.00%11.0
UKR0.00%11.0
Львів19980.00%11.0
Ужгород1996МСУ0.00%11.0
Чортків19600.00%11.0
Львів19850.00%11.0
Львів19800.00%11.0
Ужгород2011КМСУ0.00%11.0
Львів19940.00%11.0
Львів19980.00%11.0
Львів19840.00%11.0
Чортків19910.00%11.0
Львів19560.00%11.0
UKR0.00%11.0
Львів19860.00%11.0
Львів19860.00%11.0
Львів19590.00%11.0
Львів1986КМСУ0.00%11.0

Place 25-32

UKR0.00%7.0
Ужгород198810.00%7.0
Львів19840.00%7.0
Тернопіль19910.00%7.0
UKR0.00%7.0
Львів19830.00%7.0